Huren

Heeft u snel een veegmachine, onkruidborstelmachine, rolveegmachine of wintermaterieel nodig dan is huren een ideale oplossing. Wanneer u vandaag contact met ons opneemt, dan kunt u de volgende dag (op korte termijn) over de gewenste machine beschikken.

Voordelen van huur

Om de aankoop van een machine rendabel te maken, heeft u er het hele jaar volledig werk voor nodig. Is dit niet het geval, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden werk, dan is het huren van de machines economisch vaak interessanter. Met korte termijn inhuur kunt u heel snel over de juiste machines beschikken die u op dat moment nodig heeft. Maar u heeft nog meer voordelen:

U houdt uw kapitaal vrij

Wanneer u een machine koopt, geeft u geld uit dat u ongetwijfeld ook voor andere doeleinden kunt gebruiken. Waarom dan niet eens kortstondige huur proberen? Als blijkt dat u de machine dermate veel gebruikt, dan kunt u in de toekomst alsnog de aankoop van de machine overwegen. Gebruikt u de ingehuurde machine niet veel, dan bespaart u geld op de lange termijn.

U weet al vooraf de exacte kosten

Als huurder wordt u nooit verrast met extra kosten en is het exacte prijskaartje altijd vooraf al afgestemd. Per type machine zijn de huurprijzen bekend, onderverdeeld in een dag-, week- of maandtarief. Neem contact met ons op als u deze wilt weten. Door het inhuren van uw materieel blijft u financiëel flexibel: rente, afschrijving, verzekering en onderhoudskosten zijn geen zorg voor u als huurder. Daarnaast zijn de huurkosten volledig aftrekbaar als bedrijfskosten.

Een van onze machines uitproberen voorafgaand aan koop

Wanneer u uiteindelijk toch voor aankoop kiest, dan is het belangrijk zeker te zijn dat u de juiste machine kiest. Het is immers een flinke uitgave. Om de keuze gemakkelijker te maken kunt u ervoor kiezen om voor korte termijn een machine te huren. Zo kunt u de betreffende machine uitproberen op uw eigen bedrijfsterrein, zo lang als u dat nodig acht. Uiteindelijk kunt u er voor kiezen om de huur te stoppen en over te gaan tot het kopen van de desbetreffende huurmachine, een jongere machine of zelfs een nieuwe.

Start de huurperiode per direct

Weet u slechts kort van tevoren wanneer u een machine nodig heeft? Geen probleem. Eén van de grootste voordelen van korte termijn huur is dat de tijd van bestelling tot bezorging vaak zeer kort is. U hoeft niet lang te wachten op productie. En met een grote verhuurvloot hebben we altijd direct de juiste machine beschikbaar die u nodig heeft.

Niet meer nodig? Op korte termijn opzeggen

Wanneer u de ingehuurde machine niet meer nodig heeft, kunt u deze middels een telefoontje of e-mail op korte termijn opzeggen. Wij halen de machine vervolgens zo snel mogelijk op. U heeft nergens omkijken naar.

Grote keuze aan huurmachines

Kiest u voor het huren van een machine dan heeft u keuze uit een breed aanbod. Ons verhuurpark bestaat uit diverse veegmachines, onkruidborstelmachines en andere reinigingsmachines.

Bekijk gerust eens ons gehele productaanbod.

GROTE, JONGE VERHUURVLOOT

Wij hebben een jong machinepark. Dat betekent voor u dat er altijd een geschikte, kwalitatief goede machine klaar staat. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing, dan is één van onze servicemonteurs altijd snel bij u ter plaatse om het probleem op te lossen.

ONS WERKGEBIED

Het werkgebied van Sweeping Solutions is Nederland, België en Luxemburg. We zijn gevestigd in Bergen op Zoom tussen de drie wereldhavens Antwerpen, Vlissingen en Rotterdam. Met onze eigen transportmogelijkheden kunnen we de gewenste machine(s) snel op uw locatie afleveren in heel Nederland en België. Wij regelen de juiste machine en het transport.

DIRECT HUUR AANVRAGEN

Wilt u nu direct de koop van een machine aanvragen of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@sweepingsolutions.nl, het contactformulier of telefonisch: +31 6 55 39 75 22.

VERHUURVOORWAARDEN

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten die betrekking hebben op de terbeschikkingstelling van een huurobject en het in
verband daarmee verlenen van diensten door Sweeping Solutions zijn de Algemene Verhuurvoorwaarden van toepassing.