Kopen

Aankoop van machines is het meest interessant wanneer u voldoende financiële middelen heeft en maximale flexibiliteit wilt. U bent direct eigenaar van de machine en kunt er op ieder gewenst moment over beschikken. Ook bepaalt u zelf hoe lang u een machine behoudt en wanneer u hem eventueel weer doorverkoopt.

Als fiscaal eigenaar heeft u mogelijk verschillende belastingvoordelen. Zo geniet u onder bepaalde omstandigheden van investeringsaftrek en zijn de afschrijving en rente aftrekbaar.

Maar er kleven ook nadelen aan het aanschaffen van uw logistieke machines. Er dient immers een behoorlijk investering te worden gedaan. Dat geld zou u ook in andere bedrijfsactiviteiten kunnen investeren. Daarnaast draagt u zelf alle risico’s. Verkoopt u de machine en valt de verkoopopbrengst tegen, dan dient u zelf het verschil met de boekwaarde als verlies te nemen. Een wellicht nog groter risico zijn de kosten aan onderhoud en reparaties na de garantieperiode.

DIRECT KOOP AANVRAGEN

Wilt u nu direct de koop van een machine aanvragen of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@sweepingsolutions.nl, het contactformulier of telefonisch: +31 6 55 39 75 22.