Leasen

LEASE ALS KOOP OP AFBETALING

Financial Lease is het beste te vergelijken met koop op afbetaling en de standaard banklening. Met Financial Lease heeft u een op maat gesneden financiering waarbij operationele zaken niet zijn inbegrepen. U financiert dus alleen het product, terwijl het onderhoud en reparaties apart worden geregeld en gefactureerd. De looptijd, het maandbedrag en een eventuele aanbetaling worden vooraf vastgesteld voor de gehele looptijd. U weet dus altijd exact waar u aan toe bent. Aan het einde van de leaseperiode bent u tegen een kleine vergoeding eigenaar van de machine.

U bent bij Financial Lease zelf economisch eigenaar van de machine, waarmee deze op uw bedrijfsbalans komt. Dat brengt de nodige fiscale voordelen met zich mee. Zo kunt u de rente en de afschrijving fiscaal verrekenen en maakt u mogelijk aanspraak op investeringsaftrek. Na afloop van het leasecontract gaat ook het juridisch eigendom over van lessor op u als lessee. Omdat de voordelen van Financial Lease per bedrijf kunnen verschillen, adviseren wij u om de mogelijkheden ook door te nemen met uw bedrijfsaccountant.

 

Kenmerken van Financial Lease:

  • 100% van het aanschafbedrag kan gefinancierd worden
  • Onderhoud en reparaties zijn niet inbegrepen
  • U bent economisch eigenaar, de machine wordt op uw balans geactiveerd
  • U schrijft fiscaal af
  • De mogelijkheid tot BTW terugvorderen
  • De mogelijkheid tot investerings- en renteaftrek
  • Lagere maandtermijn mogelijk door aanbetaling toe te passen

 

DIRECT LEASE AANVRAGEN

Wilt u nu direct de lease van een machine aanvragen of heeft u wellicht nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@sweepingsolutions.nl, het contactformulier of telefonisch: +31 6 55 39 75 22.