Over ons

Sweeping Solutions is een jong en dynamisch bedrijf dat bouwt aan de groei van een innovatieve en flexibele organisatie. Onze organisatie kent een informele sfeer, korte lijnen en biedt veel ruimte voor initiatieven. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk wat betreft verhuur, koop en lease van diverse (veeg-) machines. Tevens kunt u bij ons (langdurige) servicecontracten afsluiten. Vanuit onze vestiging in Bergen op Zoom leveren we op regionaal, nationaal en zelfs internationaal niveau maatwerk!

Onze visie is gericht op het bouwen van goede, langdurige relaties door klantgericht maatwerk te leveren. Daarmee bieden we een toegevoegde waarde waarmee we tevens u als klant ontzorgen. Sweeping Solutions denkt actief met u mee op het gebied van besparingsmogelijkheden, efficiënte inzet van machines, financiering op maat, onderhoudscontracten, et cetera. Bovendien werkt Sweeping Solutions veilig. Wij beschikken over een geldig VCA-certificaat. Hiermee leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en duurzaam aan de slag te gaan. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijfsvoering zonder verdere beslommeringen.

Onze Missie

Meedenkend, oplossend & ontzorgend

De kracht van Sweeping Solutions ligt in het creëren van waarde door snelle adequate service en het gemak van één aanspreekpartner voor het totale aanbod. In onze organisatie is iedereen zich bewust van de bijdrage die wij leveren aan een betere toekomst van onze klant. Wij bieden kostenbewuste, efficiënte, duurzame en toekomstgerichte totaaloplossingen. Sweeping Solutions heeft als doel om een onderscheidende rol te spelen door onze klanten in staat te stellen om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen en tevens kosten te reduceren. Zelf dragen wij ook graag bij aan een circulaire economie.

People

Partners

Planet